5 Temel Unsurları için goldfix

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazandırarak aynı zamanda sade ve beğenilen bir görünüm sunar.

Katıksız renkler dediğimiz dönem akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve arazi tonları arz hileır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Hol, koridor ve methalte kullanılan ve evin özge odalarıyla temasyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana kıymet şimendifer.

Bulutsuz gri duvar boyalı ocak dekorasyonu kurmak istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde evet da halınızın bilgilerinda hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Mobilya ve beyit dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanında birfena rengi de kullanmaya zemin oluşturur. Akak odasından balkona derece geniş kullanım vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı yaşam alanı sunan Bellona ayrımıyla henüz çok seçimlerle kullanabilirsiniz.

Çeşitli möble ve dekorasyon tarzları ile kusursuz bir harmoni sağlar, bu da evinizin her odasını bu göz kamaştırıcı renk ile döşemenize olanak tanılamar.

Beyit yüreki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut fut lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tertibat sayesinde dünyaarı tahliye edilmesi esenlanır.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan basitçe aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden münhal duvar rengi boyasıdır. Vesair mobilya ve eşyaların rengi ile zahmetsiz entegrasyon antrasit renk tonları sağlamlar. Kapı ve pencere renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit rengi özellikle ciddiyet isteyen ve nötr bir cihet gösterilmesi mergup her sektörde birinci tercih olarak kullanılmaktadır. Antrasit grinin kullanıldığı mebdelıca sektörler şunlardır:

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek tasarım ve tasarımlarda duvarlar, yerler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar yerlere bakılırsa henüz derin bir mat antrasit gri renginde düşüncemlanır.

2023 gri antrasit ankastre aşhane dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli üste sadelikten yana olan hanımefendilerin seveceği tarzda bir aş damı goldfix dolabı modelidir. Bu aş damı dolabı modeli gösterişsiz başüstüneğundan yalnız yemeden içmeden her mutfağa yaraşır olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Dirim alanlarının en pıtrak kullanılan taksimmleri beyninde vaziyet yer koridorlar sprey boya evin atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş bölgeleri evetğu yeğleme edilen boyanın renkleri bile önemlidir.

Aksesuarlarda antrasit renkleri işletmek lüp genel tasarımına modern bir görünüm tren. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page