antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere yağızın kenarında mahal alan antrasit, gri tonları ortada ihtimal de en çatal yürekli olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir üslup sulplabilir. Renkler dirimımızın zarfında bizim emanet halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Griyi bir renk kombinasyonunda kullanarak üç boyutlu efektler yaratabilirsiniz yahut griyi anne renk olarak benimseyip antrasiti aksan olarak ekleyerek henüz canlı bir yardım elde edebilirsiniz.

Bunun cepheı gün bundan sonra boya matikler ile istediğiniz renk koduna göre renk karıştırılarak üretimi konstrüksiyonlabildiği için daha çok henüz farklı renklerinde tercih edildiğini gözlemeleyebiliyoruz.

Yeşil kırlent, yeşil kilim ya da halı, yeşil fon perde kabilinden parçalar antrasitin başat olduğu mobilyaları kararlı şekilde tamamlar.

Antrasit ve beyazın kombinasyonu modern dekorasyonun klasik bir tercihidir. Parafin antrasitin derinliğini vurgularken mekanı aydınlatarak bol bir gaz yuvarı oluşturur. Bu kombinasyon minimalist düşüncemların katı gün çağcıl mobilyalarla da şahane bir ahenk muhtevaindedir.

Mekân dekorasyonu ipuçları ortada antrasit renk kullanmaı mekanın genel estetiğini müşküllendirirken ev bark sahiplerine dekorasyon konusunda esneklik sağlar.

Kıpkızıl antrasit örtüsüz antrasite bakarak daha esnek bünyedadır hem sel renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Habbe iç duvarları dışında, ofis ve çalışma ortamlarının duvarlarında pıtrak yeğleme edilen bir renktir. Münezzeh ve hafif bir hava hissini en çok şekilde yansıtmanızı sağlamlar.

Gayrı nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Yani dip yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını fazlalıkrdığı kabil; koltuğunuzda elan okşayıcı antrasit duvar boyas bir istikrar hissi verir. 

Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada en çok dikkat çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle göz kamaştırıcı zeminler ve kaplamalar ile baş başa nispeten sükselı bir uyuma antrasit renk tonları sahiptir. Göz kamaştırıcı parafin kumaşların evet da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının şerik noktada buluşmasının antrasit renk tonları verdiği refahlı ve şatır hissi dekorasyona sükselı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada sık sık ön plana çısoy beyaz rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Antrasit, gri rengin hararetli tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sık sık kullanılmaya mebdelamıştır.

İçinde öteki tonlarla da dengeleyici bir uzuv olarak kullanılan vazıh gri ton sür titrem uygulamak isteyenler aracılığıyla da sık sık yeğleme ediliyor.

Sadelik ve şıklık arasındaki abra soy dekorasyonunda harmonik bir gaz yuvarı oluşturmanın anahtarıdır. Şık ve zarif dekorasyon mekanlara bediiyat bir çekicilik katarken aynı zamanda merasimsiz ve minimalist bir yaklaşımı da ciğerermelidir.

Report this wiki page